Sergiu Nicolaescu: "Lumea vedetelor este oribila"
Regizorul Sergiu Nicolaescu sustine ca lumea vedetelor din Romania nu ii poate oferi subiecte pentru un eventual film. Motivul? "Aceasta lume este una oribila si nu vreau sa vorbesc despre asta", a spus Sergiu Nicolaescu in timpul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2.
"OBIECTIV: UN FILM PE AN"
Intrat din nou in peisajul politic, Sergiu Nicolaescu nu renunta la cariera de film. "Sigur voi avea timp sa fac un film pe an. Acum se fac filme cu 13-20 de miliarde. De groaza! Nu se mai pot face filme cum faceam eu pe vremuri", a adaugat Sergiu Nicolaescu. Celebrul regizor, care are la activ 60 de filme romanesti si 27 straine, pregateste in acest moment lansarea docu-dramei "Carol I", ce prezinta ultimele zile din viata monarhului.
In acest film, pe langa scenele turnate in acest an, Sergiu Nicolaescu va folosi si scene filmate in 1977 pentru productia "Pentru patrie". "Am si secvente din 1977, cu filmari realizate in alte conditii. In 1977, am avut niste filmari si lupte fantastice. Si acum ma minunez cum le-am facut", a mai spus celebrul regizor la emisiunea lui Cristi Brancu .
|