Thread: Trailere
View Single Post
Old 03 Dec 2008, 22:05   #58
buticut
Guru

buticut

Si mie aceeasi impresie mi-a lasat. Mai-mai ca s-ar putea incadra in categoria chick flick,la cat il dezbraca pe Statham.Nu ca m-ar deranja.... E chiar si o secventa "remake" dupa primul Transporter,cand "sare" cu masina pe platforma,aici pe tren. Cateva scene decente,but that's about it. Dialog infect,discuta prea mult despre mancare,scenele de actiune prea over the top. Robert Knepper a fost ok ca villain, asa cum ma asteptam. Oricum Jason e momentan unul dintre cei mai mari action stars. Pacat totusi ca interpreteaza cam acelasi personaj...la propriu! Frank - 3 times, Handsome Rob - 2 times, Chev - 2 times.

Recent am revazut la tv Ratatouille si Spider-Man 2. Nu-mi vine sa cred ce awesome villain a fost Doc Ock si cum si-au batut joc in al treilea de cel care avea poate cel mai mare potential: Venom.

Quote:
* cica alea cu pistrui sunt excesiv de bune la pat
Ca si unguroaicele? :lol: Daca as fi barbat, as incerca cu una de genu' dupa ce as convinge-o sa jucam dirty games si as pune-o sa ma lege la ochi. Cand am trece la the real deal, m-as preface ca am facut-o legat pentru ca sunt un professional 8) .
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif