Originally Posted by mirodoni:
@Led-Ze-Pencil
Ba nu te scuz. Ce zic eu, ºi ce zici tu !?
Secvenþa pe care o reproduci ºi pe care puteai fi sigur cã o ºtiu, cã despre acea vervã era vorba, este din realitate, sau a fost inventatã de scenariºti? Asta întrebam, asta trebuia sã-mi rãspunzi, dacã ºtii.
Eu nu scriu cã 23 august a fost pe 22, cum nici în acest film nu afirmã nimeni cã Stalin a murit pe 9 martie. Acum spui cã problema cu postul Paºtelui a fost studiatã. Atunci de ce crezi cã n-a fost studiatã ºi moartea lui Stalin? Au cunoscut, cred eu, dar ºi-au permis niºte licenþe, cã, de, sunt artiºti!
Vãd cã de 432 nu mai zici nimic. Las-o-aºa!
|
Slow down, man! Vad ca te-ai aprins.
1. Secventa a fost inventata de scenaristi, clar.
2. In film nu se afirma 9 martie, ci in sinopsisul care este COMUNICAT DE PRESA. Dar nici asta nu e problema, ca sinopsisul moare precum crisalida in gogoasa ei (gogoasa

) IN FILM este spusa RASPICAT ziua de JOI ca fiind ziua nuntii, ori dupa cum am zis, joi nu se putea intampla nimic, pt ca Tatucul inca tragea sa moara.
3. Problema cu postul Pastelui a fost studiata, da. Dar atat.
4. Cred ca n-au studiat problema lui Stalin pt ca i-au durut la basca de treaba asta, si aici e marea problema. Nu mai am argumente, daca nu intelegi, asta e. Ca e 5, ca e 6, cui ii pasa?
5. De 432 sau de MDL mai zic multe daca vrei. Ca sunt bine documentate (fara sa fie documetare, cum pretinzi tu ca trebuie sa fie un film care respecta realitatea) ca nu au gogomanii care-ti taie tot cheful sa te uiti la ele... Ca AU HABAR DESPRE CE VORBESC?
Nu ti-a placut exemplul cu 23 august... ce sa zic altceva?
8 Martie? Ziua Femeii? Ti-ar conveni sa o vezi intr-un film sarbatorita pe 7 Martie? Sau 25 decembrie. Mai bine ar fi Craciunul pe 24? Sau Revelionul? Ai vrea sa-l serbezi in noaptea dintre 29 si 30 decembrie?