Thread: "Nunta mut?"
View Single Post
Old 01 Dec 2008, 21:40   #135
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Originally Posted by mirodoni:
Eu nu ºtiu dacã se menþioneazã pe undeva cã în realitate nunta a avut loc joi. Cred cã treaba cu joi e o gãselniþã a scenariºtilor, ca sã menþinã o anumitã vervã. Nimeni nu ºi-a mai adus aminte cã Stalin a murit joi.
Ba ma scuzi, e ditamai secventa in carciuma in care stabilesc ei cand sa se faca nunta.
-Duminica asta, zice unul
- Nu, ca vine circul, zice altul
- Atunci duminica viitoare.
- Nu, ca incepe postul pastelui. (deci problema a fost studiata!)
- Atunci JOI.
- Joi sa fie.
- Joi facem nunta.

E cautata treaba, se chinuie sa ne bage acest joi in cap, desi noi stim ca nuntile nu se fac joi (decat la tigani). Ne impun ziua de joi ca sa le iasa tira, ca sa zic asa. Ca sa se acopere dpdv istoric. Dar neglijeaza acest aspect, ca joi nu murea nici un Stalin pana noaptea. Ei - (regizorul + scenaristul) atat stiau, ca Stalin a murit joi. Deci joi se interzic nuntile, bang! Fara sa aprofundeze treaba.
EU nu scriu un scenariu despre moartea lui Stalin si uite ca ma pot informa intr-o zi despre cum a fost atunci, exact. Ce scuze au ei?

Cand iti scrii scenariile, nu esti atent la aspectele astea, scuza-ma ca intreb. Poti spune ca 23 August a avut loc pe 22 August si daca cineva comenteaza ii zici: hai, domle, o zi acolo?...
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif