Thread: "Carol I"
View Single Post
Old 30 Nov 2008, 14:50   #49
civica65
Senior

civica65

Sergiu Nicolaescu nu este un zeu, dar cu siguranta este un fenomen. Pentru mine, Dacii, Mihai Viteazul, Osanda, Atunci i-am condamnat la moarte, Orient Express, Capcana Mercenarilor si seria “Comisarul” sunt filme unice. Poate nu am atata cultura cinematografica in comparatie cu multi de aici, dar cu siguranta am vazut destule filme pana azi. Daca ar fi sa culegem cele mai interesante filme romanesti, astea sigur ar intra in orice top! Pentru restul lumii nu stiu, dar pentru micuta noastra tarisoara, DA, Sergiu Florin Nicolaescu este un fenomen.
Totusi, asta nu inseamna ca nu exista nimeni altcineva in afara de el. Liviu Ciulei are in palmares “Padurea spanzuratilor”, Lucian Pintilie “Reconstituirea”, Mircea Muresan are “Rascoala” si “Toate panzele sus!”, iar lista poate continua. Din generatia tanara, Nae Caranfil, Mungiu, Porumboiu si Cristi Puiu tin si ei stindardul sus. Totusi, Sergiu Nicolaescu are un farmec aparte, lucru pe care pana si cei mai inversunati contestatari il accepta.
civica65 is offline   Reply With Quote sendpm.gif