Thread: "Nunta mut?"
View Single Post
Old 25 Nov 2008, 23:07   #92
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by mirodoni:
Prea multe ambiþii îi pune lui Mãlãele în cârcã.

pretentiile nu is inventate, dincolo de faptul ca is vizibile pe ecran, ele is si trimbitate pe ici si colo. pe nuntamuta.ro, de ex:

Scenariul acestui proiect cinematografic izvoraste dintr-o intamplare reala, petrecuta undeva la granita Realitatii cu Imaginarul.
Martor - monumentala,tacuta si cinica insasi Istoria.
Va fi un film despre viata, moarte si Adevar.
Imi doresc un film care sa placa in egala masura, batranului si copilului, prostului si inteleptului, profanului si initiatului. Este, dupa parerea mea , suprema desfatare a creatotului de arta in raportul lui unilateral cu receptorul.

Horatiu Malaele

cuvinte Mari, alaturari paradoxale, imposibil de acoperit (prostul si inteleptul!, profanul si iniatiatul)... pai exact asa arata filmul. multa emfaza, multe contradictii, logica lipsa.

cel mai interesant aspect al filmului (ratat si el pina la urma) eu cred ca e asta - feeria kitch. am vorbit despre el in cronica in context pop-art, dar, cum spuneam, e ratat si el!
iar intre atitea lucruri inutile, intre atitea pretentii si paradoxuri, intre atitea contradictii la nivel de intentii (ca premisele exprimate mai sus is dubioase!), nu stiu ce mai e de apreciat la filmul asta. ca arata bine, ca imaginea curge, ca e lirica? o fi, de aia de la distanta iti ia ochii
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif