Thread: "Nunta mut?"
View Single Post
Old 23 Nov 2008, 22:54   #75
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Originally Posted by Pitbull:
N-ai dreptate. Probabil cä, întrucât ai citit prea putine dintre cronici (cum tu însuti spui), încerci sä postulezi o ipotezä pe baza unui proces deductiv insuficient sustinut. Realitatea este cä virtualmente toti criticii au särit sä desfiinteze "Dincolo de America" dupä cum merita. Personal, n-am gäsit nici o cronicä mai binevoitoare - chiar te rog sä mi le aräti pe cele în cauzä, sunt curios sä väd cine-s buimacii care se gudurä pe lângä asa ceva. Dä-mi linkurile - sau, dacä articolele nu sunt pe net, orice alte surse de referintä, am sä le caut la Biblioteca Academiei, sectia periodice.
Slava domnului, n-au fost cronici elogioase, atat mai lipsea. N-ai ce cauta altele in afara de alea pe care le stii.
Am citit putine pentru ca sunt putine, e drept ca au fost suficient de dure, dupa cum merita. Dar as fi vrut ceva mai de amploare, care sa aiba si efect concret - o mini-revolutie, ceva. Serbanescu e bine mersi, Barna la fel, filmul cica mai ruleaza (cu numele, de fapt) prin tara. Cred prea mult in puterea criticii? Se poate.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif