Thread: "Nunta mut?"
View Single Post
Old 23 Nov 2008, 22:41   #74
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Sigur ca nu mai e, au ramas insa sechele sau s-au format unele noi. Unii sunt atat de neinstruiti incat se bucura sincer la orice, altii au prietenii de protejat, unii au fost rai dar li s-au tocit coltii, altii nu vor sa faca valuri. Breasla e mica si vor sa aiba usi deschise peste tot. Mai ales cand treaba e calduta, cum e cazul aici, mai bine o scalda in directia indulgentei.
Ai dreptate, s-ar putea sä mai fi rämas vreo câtiva critici de factura asta - putini, neglijabili, pe ducä.

cati au sarit sa desfiinteze Dincolo de America dupa cum merita? Prea putini, la nivelul aberatiei care este filmul.

N-ai dreptate. Probabil cä, întrucât ai citit prea putine dintre cronici (cum tu însuti spui), încerci sä postulezi o ipotezä pe baza unui proces deductiv insuficient sustinut. Realitatea este cä virtualmente toti criticii au särit sä desfiinteze "Dincolo de America" dupä cum merita. Personal, n-am gäsit nici o cronicä mai binevoitoare - chiar te rog sä mi le aräti pe cele în cauzä, sunt curios sä väd cine-s buimacii care se gudurä pe lângä asa ceva. Dä-mi linkurile - sau, dacä articolele nu sunt pe net, orice alte surse de referintä, am sä le caut la Biblioteca Academiei, sectia periodice.

Si cam tot aia pe care-i stim ca au oo s-o faca. In rest, mucles si mers pe burta.
Hehe, ca exercitiu de stil sunä nostim, dar nu prea are acoperire în realitate.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif