Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Originally Posted by mirodoni:
Mireasa are o aºa reacþie când gãseºte medalia în pumnul fetei violate pentru cã ea crezuse, pânã atunci, cã trupele sovietice care fãceau manevre în coasta satului, ºi pe care nu le luase în seamã pânã atunci, aveau doar rolul sã ne apare de nemþi, cã ne sãturaserãm ºi de ãia, nu sã ne violeze fetele. Când îl vede faþã în faþã pe violator, relevanþa este cât se poate de evidentã. κi dã seama cã nu este un violator în trecere ºi cã ne va f… pe toþi. Colonelul nu mai reprezenta armata, ci chiar puterea sovieticã, adicã dictatura.
|
Deci intelege ca nu e un violator sovietic aflat in trecere ci un reprezentant oficial al puterii sovietice. Bun. Ca daca era un sovietic in trecere mai treaca-mearga.
|
Nu vä mai legati de fleacuri.
Detaliul cu medalia n-are nici o problemä. Când o fatä de-o seamä cu tine moare violatä, dupä care vezi pe neasteptate un indiciu care-l identificä pe violator, e firesc sä ai o reactie spontanä de soc, oroare, spaimä, la modul "Vai de mine,
ästa a fost!" nu stai sä te gândesti la toate detaliile si semnificatiile (c-a fost rus în trecere, sau reprezentant oficial sau nu stiu ce mä-sa).
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Am aflat ca la proiectia pentru presa nu a fost bine primit, aplauze razlete, nu s-a ras aproape deloc. Hai sa vedem ce zice presa incepand de maine. Deja m-am saturat de subiectul asta.
|
La proiectia pentru presä a fost foarte bine primit. S-a râs si s-a aplaudat în limitele proprii unei vizionäri de presä - noi suntem mai retinuti de fel. Reactiile pozitive s-au manifestat în timpul discutiilor de la conferintä, si prin comentariile noastre personale.