View Single Post
Old 22 Nov 2008, 23:21   #954
klein
Guru

klein

Originally Posted by europe_east:
Vazut una bucata film misto: Happy-Go-Lucky, film de Mike Leigh, 2008, despre Poppy (Sally Hawkins), o fata care la prima vedere pare un pic saraca cu duhul, e bine dispusa tot timpul, rade, poarta dresuri rosii cu rochii verzi, si chicoteste tot timpul. Lumea tinde s-o considere anormala... Filmul e compus din momente, o lectie de flamenco cu o profesoara cu temperament, niste lectii de sofat cu un instructor care-i da lectii de normalitate, copii in scoala unde lucreaza, si in final ii apare in cale si un tip scos din cartile cu povesti (Samuel Roukin-- necunoscut! but... wow). Fabulos film! despre ce inseamna de fapt sa fii normal...
L-am vazut si eu. mie nu mi s-a parut un film despre normalitate ci despre optimism. dar excesele euforice ale tipei de la te-miri-ce m-au cam scos din sarite. Are si momente de reala emotie, sau de pur si simplu de naturalete, dar in ansambu, personajul e foarte obositor, si vizual (excesiv de colorata) si ca personalitate (inepuizabila ei buna dispozitie ma indispune).
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif