Emi, nu partizana ("noi astia cu betmen") cu ceva de care mai tarziu sigur o sa te rusinezi (eu inca sunt optimist in privinta ta -friendly shoulder tap- si cred ca mai tarziu o sa-ti renegi "betmenismul")
Cat vine vorba insa de "Evolutie" in cinematografie sunt in stare sa vorbesc cu tine cat se poate de civilizat (fara seminte si ciunga that is), dar numai in termeni decenti si cu repere decente. Fara umanoizi lilicoidalo-arahnido-hulkoizi, cum ar zice Pit. Te rog :hmm:
Plus dud, don't get me wrong, filmul mi-a placut pentru ca a fost regizat frumusel de Chris Nolan iar Zimmer the Great i-a compus coloana sonora. Dar subiectul in sine, Za Bat-Man din totdeauna m-a lasat la fel de rece din punct de vedere dramaturgic ca serialul ala, Muppets. Cel putin asta din urma ma facea sa rad cand eram mic, pe cand Batman pana si atunci mi se parea mai degraba un fetis al geeksilor ratati sociali ce se imaginau prin acest individ o nu-stiu-ce forta supranaturala, totemica, ce influenta viata de zi cu zi. Din totdeauna super-eroii au fost subiectul unor vaste studii sociologice si psihologice ce nu arareori stateau la limita sanitatii.