View Single Post
Old 20 Nov 2008, 22:02   #25
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Originally Posted by Se7en:
Ori eu sunt snob, ori cinematografia de azi s-a dus de rapa. Sa ajungi sa admiti ca "The Dark Knight" e cel mai bun film al anului 2008 spune lucruri grave despre Hollywood. Nu zic ca e un film prost, dar totusi...you know...betmen, betmen :?

Cinematografia de azi nu s-a dus de rapa, nu se duce de rapa si nici nu se va duce de rapa. Se numeste evolutie. Concluzie: esti snob.
In cinematografia de azi conteaza foarte mult reclama, daca iti faci publicitate, daca vine lumea si-ti vede filmul. Daca nu iti faci, atunci filmul tau nu exista. Poate ca anul asta s-a facut in India nu stiu ce film care e mai tare decat Nasul, nu conteaza. Daca majoritatea lumii nu a auzit de el, nu exista.

Dupa cum vezi, noi (astia cu "betmen, betmen") nu am sarit de cur in sus sa dam cu noroi in parerile altora. Daca esti destul de capabil, am putea sa purtam o discutie civilizata si detaliata legata de optiunile mele si ale altora cu privire la "cel mai bun film al anului 2008", desi topicul ar fi trebuit sa se numeasca, asa cum am spus si mai sus, "cel mai bun film al verii 2008".