View Single Post
Old 20 Nov 2008, 04:18   #1884
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
buna buna asta cu tradusul
pai ma gandeam ca vorbesc romaneste sau am imprumutat eu cuvinte din alte limbi?poate din italiana.
deci inseamna sa utilizez,folosesc momentul,ocazia la maxim.
iar eu asta incerc sa fac ,sa nu ratez o sansa .
cum ar fi aceasta cu concursul acesta-sigur nu se stie nimic sigur ,mi-r placea sa castig dar sa vad .deci incerc tot ce tine de mine sau cu alti sa realizez acel ceva.de ex se zice D-zeu iti da dar nu iti baga si in sac-asa ca uite este dat un concurs iar eu sa ma descurc sa "imi bag in sac" sa fiu votata ca sa castig.iar perioada de votare este scurta o saptamana o data la doua saptamani,iar acum este ana pe 23 nov.asa ca va rog cat puteti si voi sa dati voturi cat mai multe.sau sa mai dati daca vreti linkul la persoanel din mensenger sau vedeti voi ce modalitati mai sunt de a vota.bine?
hai ma mai bazez pe voi practic de voi depinde si realizarea visului -de cat de mult sunt votata.eu as vrea sa castig ,daca nu eu am incercat poate nu este de mine sau trebuie sa aleg un alt drum pt a fi mai multumit D-zeu
ok toate bune si mai incercati sa dati voturi cat mai multe mai sunt doar cateva zile.