Originally Posted by cornel:
Mie "Nunta muta" mi-a placut foarte mult si cred ca pe forumul asta sunt cativa utilizatori (usor influentabili) care sunt mult prea carcotasi / nihilisti cautand orice musculita in ochii celor care creeaza ceva de calitate in loc sa aprecieze valoarea atunci cand ea exista.
|
apreciez valoarea atunci cand ea exista.
critica nu face rau nimanui, ba face chiar bine, indreapta lucrurile. Critica de pana in 89 ridica in slavi orice c@cat, si chiar si dupa, asa incat nu era decat o mana de aplaudaci si yesmeni. Daca asta crezi tu ca ar fi util...
Cei care il vor aprecia si il vor lauda vor fi foarte multi, n-am nici o indoiala, poate se face si fan-club nunta muta. Foarte bine. Poate mai raman cateva voci care sa zica "acolo nu-i bine, aia e cam trasa de par" care sa mai indrepte lucrurile. Stii si tu, cei mai buni prieteni critica, nu dusmanii care te fac sa persisti in greseala.
Daca carcotesc pe ici si colo nu o fac nici cu rautate, nici invidie, nici rele intentii. Nu or sa-i strice cariera filmului cateva obiectii acolo. Dar a zice ca totul e perfect sunt sigur (sau sper) ca nici lui Horatiu nu i-ar fi de folos.
Asa ca prefer sa raman carcotas decat aplaudac legat la ochi prin fanatisme. (nu vorbesc de tine, au fost cazuri pe aici).