View Single Post
Old 16 Nov 2008, 20:12   #424
civica65
Senior

civica65

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
hai sa-l reevaluam: in afara filmelor care au rezistat regiei lui prin efortul actorilor, sa zicem Osanda si Atunci i-am condamnat pe toti la moarte, ce alte filme bune mai propui? Alea cu Lascarica? Da' ai vazut ca daca esti Limba ti se taie nasul, nu? Aviz.

Led-Ze-Pencil

Propun mai multe filme, sortate pe genuri. Umila mea parere e ca sunt foarte reusite. Cele pe care le-ai amintit deja nu le mai scriu, din moment ce chiar si tu le recunosti valoarea.

Filme istorice: Mihai Viteazul, Mircea, Nemuritorii, Noi cei din linia intai, Oglinda
Filme de aventuri: Seria Comisarul, evident
Comedie: Nea Marin Miliardar

Desigur ca nu e suficient criteriul publicului, dar totusi e un argument forte. Te contrazic in privinta publicului filmelor marca Nicolaescu, am vazut numerosi tineri la cinema. Multi tineri au cumparat si discurile de la Adevarul, daca nu crezi verifica mesajele de pe site-ul Filmelor Adevarul.
Tinerii vor sa vada un Comisar, un film istoric regizat de Sergiu Nicolaescu, plus creatiile altor regizori, cum ar fi comediile spumoase marca BD si filmele de aventuri cu Margelatu.
civica65 is offline   Reply With Quote sendpm.gif