Originally Posted by Bogdan.Andro:
Dar insulta la adresa minimului bun-simþ cinematografic nu poate justifica virulenþa Atacului la Persoanã.
Critica de film nu este o examinare a facultãþii de judecare a creatorului. Nu suntem la terapie în grup pentru a încerca sã-l reabilitãm pe un individ.
Regizorul este doar un curier criptic. Sã criticãm doar scrisoarea.
Studiul analitic al filmului ºi nu calomnierea numelui autorului.
|
in mare parte ai dreptate insa exista si cazuri in care creatorul unui film isi considera publicul format din oameni idioti sau care n-au vazut in viata lor un film. nu am de ce sa respect niste oameni care abuzeaza de timpul meu, prezentandu-mi niste situatii si persoanje in care nici ei nu cred doar ca sa incerce sa construiasca o fatada pentru banii pe care i-au primit de la CNC si cheltuit in scopuri personale.
cand un regizor face un film prost dupa altul, cand numarul lui de spectatori scade vertiginos de la 100 la 10 si el totusi continua cu aceleasi idei, cam ce rost mai are sa vorbesti despre cat de prost este filmul?
n-am vazut filmul de care scria Gorzo dar pot sa inteleg ca la un moment dat se mai satura si el... mai ales ca meseria lui e sa vada filme...