Originally Posted by buticut:
Originally Posted by Pauline Kael:
Esti perfecta ,ce mai 
|
Mi s-a mai spus asta recent, dar intr-un context putin diferit: "Da' ce mah,te crezi perfecta??" :lol: Culmea,atunci chiar aveam perfecta dreptate in ceea ce ziceam...
Pitbulle,ii dai prea multe idei :lol: . O iei pe sus, o cari in brate tot asa pana la locul intalnirii si dupa aia o legi de scaun si ii aplici picatura chineazeasca pana la sfarsitul zilei si gata...Nu cred ca Pauline cantareste prea mult :?
Apropo,ca tot a trecut Gloria pe aici...slightly offtopic: Kudos to her (stie ea de ce 8) ).
|
Pentru mine esti perfecta,o prietena virtuala perfecta,poti sa ai 16,poti sa ai 60 de ani,poti sa arati ca cersetoarea din Sweeney sau ca sluga lui Turpin,verdictul e irevocabil: esti o inteligenta plina de modestie si bun-simt,combinatie ultra-rara.(Ai vazut"Pacatele tineretii"?)
Am 44kg la 1,61.Am jumatatea mea,sunt straight cu mici accente bi,se vede.Ma iubesc f mult,ca am de ce
Pacat ca nu vine Buti,

as fi vrut sa vb cu ea ,orice

Ii doresc numai bine,oricum si poate altadata.
Daca vin,vin din respect pt Gloria si sa vad filmul,si sa socializez cu toata lumea,si cam atat...bineinteles ca o sa am niste retineri asa...asadar sa fim destepti la scris saptamana asta,ca pe urma ne vedem ochii :lol:
daca se intoarce mama de la spital..e in scaun cu rotile.
Imi plac foarte mult Europe_East si Klein si EgOism,fetelor,nu veniti?