Thread: Tropic Thunder
View Single Post
Old 09 Nov 2008, 15:57   #6
E.Floares
Guru

E.Floares

Send a message via Yahoo to E.Floares
Asa se face o caternica la adresa Hollywood-ului, nu porcariile alea de Epic Movie-uri.

Pe langa cele spuse de Pitbull, as vrea sa insist asupra lui Tom Cruise. Sincer, incepusem sa cred ca domnul Cruise devine din ce in ce mai arogant, si ca niciodata nu o sa mai joace un personaj asa ca Jerry Maguire. Pentru ca dupa Jerry Maguire, acesta a jucat numai roluri dure, in filme precum Mission: Impossible, Vanilla Sky, The Last Samurai, Collateral, War of the Worlds, Lions for Lambs si Valkyrie (a mai fost un rol in Austin Powers, dar ala nu se pune ca a fost prea mica aparitia pe ecran).

Nu credeam sa-l mai vad pe Tom "coborand" la un rol intr-o comedie. Pana la Tropic Thunder devenise exact cum e si Keanu Reeves acum, dupa cele trei Matrix-uri.
Tom Cruise mi se pare ca a facut un rol genial in Tropic Thunder, pentru ca fara el (si ca personaj si ca actor) filmul nu mi-ar mai fi oferit acel sentiment de "uite frate, pana si Tom Cruise isi bate joc de Hollywood!".

Foarte misto scenele in care danseaza de nebun precum si cele in care injura in stilul lui Ari Gold din Entourage (scene pentru care Jeremy Piven a primit toate cele 3 premii Emmy din ultimii 3 ani, pentru cel mai bun rol secundar intr-un serial de comedie), si cred ca Tom Cruise a demonstrat in acest film ca ramane un actor foarte bun, care poate sa joace orice tip de rol.

Sa dea Domnu' sa nu-mi strice iar impresia cu Valkyrie.