Originally Posted by mirodoni:
E adevãrat cã televiziunile sunt concurente, dar, ca ironie, concurente înseamnã cã se întâlnesc undeva, deci pot avea un interes comun. Problema este cã nimeni nu a încercat sã le arate acest lucru. Ce ar avea de pierdut ? …
|
E demn de admirat entuziasmul tau dar lucrurile nu stau asa, din pacate. E vorba de afaceri de milioane de euro. Poti fi entuziast si idealist, ele televiziunile iti vor rade in nas. Nu au un tel comun, nu vor sa faca bine de dragul binelui nici chiar daca e vorba de cinematografia romaneasca, nimic. Sigur, poti visa o lume dreapta mânatã numai de intentii bune, dar e doar un vis. Pentru ei importanta este audienta, care aduce publicitate, care aduce bani, care ii ajuta sa functioneze. Nimic mai mult. De ce e lumea nedreapta, de ce nu sunt oamenii solidari in mizeria lor, astea sunt intrebari de pus si de cugetat. Realitatea insa...
Finalul mesajului mi se pare mie, sau doar mi se pare, un strigat catre ceilalti membri cinemagia. Gata, eu o sa tac, raspundeti oameni buni, oriunde ati fi!