View Single Post
Old 07 Nov 2008, 11:31   #280
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

De acord sa se faca SI asta, si sa se ocupe CNC-ul de ea.
Ar fi un proiect in plus, peste ceea ce are el in principal de facut.

Dar mie mi se pare ca nu intelegi un lucru: daca nu ar exista acel fond al cinematografiei, din care inca se mai pot face un film-doua, noi n-am mai fi aici, pe forum, dezbatand cu mare arta despre una despre alta si-n probleme cinematografice incercand a fi isteti. Ne-am vedea de joburile noastre lasand dracului toate problemele legate de cinema. Vorbesc de cei care spera sau chiar apuca sa faca film.

Daca morcovul ala agatat inainte-ne de catre CNC n-ar mai exista, n-am mai misca nimic. Am pune cruce si gata. Faptul ca exista inca posibilitatea sa faci film (pentru ca din fonduri independente stii cum e) ne mana inainte.

Ecuatia e simpla: apar bani ca sa se faca filme? apar din colturile unde stateau ascunsi posibilii sau inchipuitii realizatori. Dispar banii, dispar si aia. De ce crezi ca in Italia, in Franta sau chiar in statele comuniste productia a fost debordanta (nu de calitate vorbesc, ci de numar)? La adapost de intemperiile financiare, fara grija zilei de maine, omul isi gaseste tihna si rostul sa se gandeasca si la filme, arta etc.
Iar tu vrei sa-i tai si macaroana aia prin care abia mai respira, crezand ca astfel va avea de castigat cinematografia.
Led-Ze-Pencil is offline   sendpm.gif