Mai lasati-o cu sampania aia, ca si-asa n-am timp nici de un ceai. Ma indoiesc ca Mafalda a baut cel putin un pahar plin.
@Mirodoni
Eu cred cã sunt scenarii, selecþia nu e bunã. Deci presiunea ar trebui sã vinã din altã parte, dar scenariºtii nu sunt asociaþi, iar publicul, singurul doritor de filme bune, nu are niciun cuvânt de spus.
Aº vrea sã cunosc ºi pãrerea altora ºi voi reveni aici cu detalii, dacã n-o luãm off-arãturã, ca de atâtea ori!
De acord. Sint scenarii. Selectia e deficitara. Si mai rau insa e ca se dau bani putini pentru filmul romanesc. Daca s-ar suplimenta fondurile pana la 30 de filme de lung metraj pe an, ar fi ceva, ar trece si scenariile bune, cele pe care le asteapta publicul. In regulament, unul din criteriile importante de care trebuie sa se tina cont este cel cu succesul de public. Ei, uite, ca tocmai acest criteriu este total neglijat de catre comisiile de selectie. In fond, in epoca filmului minimalist, nu putem sa ne asteptam la altceva... [color=#][/color][color=#][/color]