Originally Posted by Floydman:
inteleg perfect ca voi sunteti de parere ca n-ar trebui sa existe sanctiuni legale pentru avort. va contrazic.
nu poti subscrie unei crime, tu legiuitor, creand o politica de stat, , doar pt ca ea se va produce in orice caz, si va provoca daune mai mari decat daca nu o vei interzice. e absurd. pur si simplu e gresit, principial vorbind.
|
ok. de-asta spuneam ca mi se pare o ipocrizie aceasta pozitie: sa sustii viata de pe pozitii de 'principiu', sa sustii viata fara pic de compasiune pentru oameni si situatiile pe care viata ti le pune in cale (exista viol, exista incest, exista situatii complexe si in care alegerea morala nu e asa clara!). si ca barbat, CHIAR sa crezi ca ai ceva de zis (si de impus ca lege), mi se pare culmea ipocriziei. si cum ziceam sa crezi ca ai dreptul la o judecata morala : "si-au asumat raspunderea, e vina lor ca au ales un avort ilegal"?? mie nu-mi plac predicatorii si cei care au aroganta de a crede ca numai ei au dreptate.
nu voi trai in nici o tara care interzice avortul. gata, eu nu mai am nimic de zis.