View Single Post
Old 05 Nov 2008, 16:46   #28
Floydman
Guru

Floydman

cu parere de rau trebuie sa spun ca, pentru prima oara de cand am dobandit drept de vot la alegerile parlamentare, e foarte posibil sa nu votez.

in ultimii 4 ani m-am convins de ceea ce nu vroiam sa accept. anume faptul ca clasa politica romaneasca fie nu exista, fie este formata in covarsitoare proportie de oameni rau intentionati sau smintiti, luati-o cum doriti.

Sunt ferm convins ca in prezent Statul Roman este, in toate maruntaiele sale, compus din celule (indivizi) cu ADN profund mafiot. Meseria pe care o practic in ultimii ani a contribuit cu mult la confirmarea banuielilor mele.

Toate fortele politice care conteaza in Romania, sunt fie o mafie, fie un balamuc discreditant. Nu exista nimic de marime seminificativa, esentialmente pur sau bine intentionat, fara alte implicatii, in nici un aspect al vietii politice actuale din Romania.

nu am cu cine vota. simt puternic necesitatea unui nou partid in Romania, care sa inventeze o doctrina care sa se dedice tuturor intereselor Romaniei, actuale si viitoare.

Din pacate partide din nimic nu se nasc aproape niciodata. Am depasit epoca moderna, creuzetul partidelor politice, ca si perioada contemporana propice, de la momentul caderii comunismului. Am ratat. Bruma de prosperitate economica a Romaniei actuale, si ea in pragul crizei, se datoreaza aproape exclusiv contextului international. Sunt sincer convins ca clasa politica romaneasca nu are merite, a fost doar un speculant al istoriei.

Romania ar avea nevoie de o miscare de forta si vigoarea Solidaritatii din Polonia. Nu exista insa nici germeni nici premise, pentru o forta politica proaspata in Romania urmatorilor ani. Repet, din pacate. Vom fi tot o barcuta fara carma, pe valul economic mondial. Si valul se indreapta cu viteza catre o stanca. Speram sa nimereasca pe langa.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif