View Single Post
Old 05 Nov 2008, 14:32   #6
buticut
Guru

buticut

Si eu vroiam sa deschid un topic de genul asta, insa putin diferit, comparand calitatea filmelor overall de anul trecut cu cele de acum, un an pe care eu il consider mai slab, pana acum.

Totusi, dupa parerea mea, filmele care s-au remarcat anul acesta sau care pur si simplu au fost enjoyable au fost: The Dark Knight (Alegerea evidenta ),Burn After Reading, The Visitor (in care Jenkins in sfarsit reuseste sa iasa din background), In Bruges (Filmul care m-a convins ca e pe drumul cel bun Colin Farrell si ca Ralph Fiennes still kicks ass), Ne le Dis a Personne (Pur si simplu excelent!), Snow Angels,WALL-E (care si-ar merita pe deplin o posibila nominalizare la Best Picture, pt Oscarurile din 2009),Gonzo: The Life and Work of Hunter S. Thompson, Iron Man, Forgetting Sarah Marshall,Kung-Fu Panda, Boy A, Tropic Thunder (Nu mi-e frica sa recunosc ca mi-a placut ), Be Kind Rewind, El Orfanato, Transsiberian, What Happens in Vegas, War, Inc., Body of Lies, Traitor, When Did You Last See Your Father? si astept sa mai vad Ghost Town,Defiance, How to Lose Friends & Alienate People, Synecdoche, New York, I've Loved You So Long, Happy-Go-Lucky, New York, I Love You, Appaloosa, W.,Let the Right One In , Rachel Getting Married, RocknRolla, Changeling, Roman Polanski:Wanted and Desired, Milk, The Reader (Sper la inca o nominalizare pt Kate Winslet!:love: ), The Soloist,Transporter 3, Christmas Tale,Quantum Of Solace, Vicky Christina Barcelona,The Curious Case of Benjamin Button si Recount,filme care au potentialul de a se numara printre cele mai bune din 2008.

O mica aruncare cu privirea pe HDD a fost de ajuns ca sa scriu lista ,dar mai adaugati voi ceva,daca lipseste. Dupa cum stim,fiecare cu ce-l doare...
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif