View Single Post
Old 05 Nov 2008, 07:41   #51
Led-Ze-Pencil
Banned

Led-Ze-Pencil

Originally Posted by buticut:
Imi amintesc si acum vremurile de odinioara, cand trebuia sa iti iei bilet cu cateva zile inainte ca sa prinzi loc sau cand lumea statea la coada la bilete...am prins acum 13 ani Babe in cinema si erau oameni de toate varstele, o experienta cinematografica mai mult decat placuta.

Problema este ca,in afara de asta, in mare parte filmele de acum au ca target adolescentii -> de aici si filmele "neserioase" care sunt in topul vizionarilor...Iar daca nu sunt adresate exclusiv adolescentilor,de multe ori parintii spun ca nu mai sunt la varsta cand sa mearga la cinema ...

Asta da, e foarte interesant. Imi amintesc si eu de adultii de pe scara blocului unde locuiam in copilarie cum se indemnau unii pe altii: mergeti sa vedeti filmul X, e frumos (fie ca era Kramer contra Kramer, Yankeii, Strada Hanovra, Prefectul de Fier sau vreun film indian ) Si ieseau impresionati de la film, apoi ii indemnau si pe altii sa mearga. Iar noua copiilor ne ramaneau toate seriile de filme gen Superman (Omul Paianjen, Omul-Puma) sau cele cu detectivul Komura sau cu impuscaturi . Acum, intr-adevar, adultii sunt cam alungati din cinematograf - spectaculosul de dragul spectaculosului, actiunea de dragul actiunii, senzationalismul gratuit, efecte speciale de luat ochii si nimicul din spatele lor n-au cum sa-i atraga. Americanii le ofera acum jucarii de filme, cu care ei nu mai vor sa se mai joace, au crescut prea mult.
Led-Ze-Pencil is offline   Reply With Quote sendpm.gif