Thread: "The Number 23"
View Single Post
Old 31 Oct 2008, 13:11   #14
redmen
Old School Hollywood

redmen

Voi despre filme

Quote:
alice - cimpina (Vizitator)

Mesaj nou Trimis: 31 Oct 2008 10:42
adevarul e ca exista o legatura!nu stiu care,cum si ce fel de,dar e ceva la mijlok,dubios,cu nr 23!de exemplu.pe data de 30 12 2001 am avut un vis,in care eu mergeam alaturi de mama mea pe o strada cunoscuta de mine si la capatul careia se afla o intersectie,la un momentdat mama mea mergea in fata mea,indepartinsu-se tot m-ai mult,eu uncercam sa o ajung dar nu puteam,si o strigam,ea mi-a raspuns asa;sa nu te uiti la ea ca la 23 de anii mori!la cine?ca deja o vazusem!era o fata frumoasa,inalta care statea pe marginea drumului drept in mijlocul unui cerc in care scria nr 23.acel cerc era desenat pe asfalt.stiam in vis ca visam si daca acest vis se intimpla sa-l am cu 3 zile inainte de revelion ,se realiza!m-am trezit si cind am realizat ca m-ai era o zi pina la revelion m-am linistit!si mi-am zis:ea........vise de noapte!a trecut un an si am uitat visul,dar!in 2002 pe aceeasi data am avut acelasi vis!m-am speriat si m-am dus la preot si i-am povestit!ma linistit si am facut o slujba acasa si slava domnului nu am m-ai visat acel vis!dar!intotdeauna trebuie sa existe un dar!de atunci!m-ai exact din 2003,pina in prezent am avut tot felul de cumpene si asta numai pe data de 23 s-au in autobuzul 23!ce sa zic!sa specific!nu am tinut cont de nr 23 niciodata,nu i-mi e frica de el!dar!defiecare data cind mi se intimpla ceva rau constat ca are legatura cu nr 23!am implinit 23 de ani luna aceasta si abia astept sa vad,ce i-mi rezerva virsta asta!