Thread: "Wanted"
View Single Post
Old 31 Oct 2008, 12:30   #16
Lecart
Guru
 
Lecart
 
Join Date: Mar 2007
Location: Constanta
Posts: 323
Ricuta are o problema cu Jolie. Cateva fraze din postul tau, la prima vedere, suna a frustrari de gimnaziu.

Despre mesaj - nu, lasati mesajul in pace, numai Pauline cauta morala si conspiratii in filme de suprafata, e vorba din ce pozitie il vezi, si masura in care stii sa te delectezi la un film care nu-si propune nimic mai mult decat o coregrafie de efecte speciale; iar cand iti adaptezi asteptarile la diferite unghiuri, poti sa tratezi filmul ironic, comic, in serios, si invers. Entertainment este in film, ai ce vedea. (dovada reviewuri autorizate si ratingul imdb)

Problema este ca, la fel cum o mare parte din spectatori inca sunt sedati in ignoranta simtului lor artistic de blockbustere si parodii ieftine, in egala masura si cealalta tabara e atat de indoctrinata in cinematografia de substanta, incat orice altceva superficial e de-a dreptul strigator la cer. Mintea omului functioneaza la extreme, mai ceva ca fascismul.

Amuzant si entartaining este atunci cand unul dintr-o tabara se apuca infatuat sa critice filmele destinate celeilalte tabere. 8)

Si mai amuzant este ca pe forumul asta (mai) exista (doar) regizori, actori, scenaristi si aspiranti; iar restul nu leaga cumulativ coerent si gramatical corect un raspuns, deci degeaba.

Sper sa n-ajungem in ziua in care se vor face doar indie-uri de buget redus si cu camere de mana, dupa gusturile "studentilor", ar fi cu siguranta sumbru.
Lecart is offline   Reply With Quote sendpm.gif