View Single Post
Old 31 Oct 2008, 10:26   #119
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Pitbull:
1) Ai mai mult decât dreptate: nu numai "conteazä si cum vezi filmele pe care le vezi" - mai mult: asta conteaza IN PRIMUL RAND.
2) Si aici ai dreptate: a nu-i lua în considerare pe cei mai importanti cineasti contemporani e la fel de grav cu a-i ignora pe marii clasici.
In rest... te rog eu frumos, nu läsa gäurile alea bergmaniene, viscontiene si wajdiene... Umple-le (evident, nu "doar ca sä bifezi actiunea"); nu pentru mine - pentru tine fä-o. OK? :love:

eiiiii...eu am zis doar ca n-am vazut nici un film de Wajda...e drept ca am mentionat ca erau si alte nume de regizori ale caror filme nu le vazusem, dar nu era vorba de Bergman si Visconti.
Ai tu senzatia cumva ca Zizi nu ne-a pus Fragii Salbatici la scoala? si am vazut si Persona si inca de doua ori (ultima oara chiar recent). Iar cu Ghepardul am intrat in facultate... E drept ca datorita cartii dar in semn de recunostinta m-am uitat si la film!