Originally Posted by Pitbull:
O culturä cinematograficä din care lipsesc Visconti sau Wajda are MARI probleme, la un nivel de-a dreptul alarmant - lucru cu atât mai ciudat, cu cât lista preferintelor tale denotä o bogätie clarä de cunostinte, la toate nivelurile valorice.
|
hai sa vorbim deschis...eu n-am vazut nici un film de Wajda desi am auzit de el. in aceasta situatie se mai gasesc si alte nume de pe lista magnifica... am terminat UNATC-ul si acum fac un master de teorie a filmului. Sper ca va dati seama cati oameni am reusit sa prostesc cu mareata mea cultura cinematografica ce "atinge un nivel de-a dreptul alarmant".
Imi place sa cred ca mai conteaza si cum vezi filmele pe care le vezi...ca daca te uiti asa doar ca bifezi actiunea mai bine nu te mai uiti....
as vrea sa va reamintesc ca ne aflam in anul 2008 si ca mi se pare de-a dreptul ignorant sa ne tinem cu mainile stransi legati de filme din anii '60, '70, '80. Daca e un lucru de inteles pentru profesorii din UNATC care au la randul lor 60, 70 respectiv 80 de ani, nu acelasi lucru pot spune despre tineri care au 24-25 de ani. Mi se pare aiurea sa divinizezi un Bergman sau Visconti si sa nu-i iei in consideratie pe Spike Lee, Innaritu, Aronofsky, Fincher, Lynch, Trantino si multi alti regizori contemporani...