View Single Post
Old 29 Oct 2008, 12:07   #99
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Bogdan.Andro:
Pentru Twinsen care a afirmat: „Bogdan n-a auzit de Kieslowski sau Wajda, dar împarte cu darnicie lecþii altora.”

Ori eu trebuie sã mã exprim mai coerent, ori tu nu m-ai înþeles. Eu am intrat aici doar pentru a LUA LECTII, ºi, în nici un caz pentru a DA LECTII. Sunt foarte trist cã tu ai înþeles altceva din toate cele 15 postãri ale mele.

mentionez ca sunt tot la pagina 1 a topicului.

eu apreciez foarte mult atitudinea ta si dorinta de a invata. este ceva care lipseste cu desavarsire foarte multor persoane.
din pacate in UNATC (si vad eu bine ca nu numai) incepi sa te simti prost ca nu vezi anumite filme sau ca nu stii despre anumiti oameni. Si acolo ca si aici sunt titluri care trebuie sa le cunosti, filme care trebuie sa-ti placa, si filme pe care trebuie sa le scuipi.

Extraordinar...nu ai auzit de Truffaut. iti dai seama ce "om de nimic" esti . e drept ca nu ti-as recomanda sa te apuci sa vorbesti despre Noul Val Francez in aceste conditii, dar cred ca asta nu te impiedica sa-ti dai cu parerea despre filmele pe care le-ai vazut.

in concluzie, eu iti recomand sa incepi sa citesti subiectele de pe forum legate de filmele pe car ele-ai vazut. O sa vezi ca de multe ori, userii fac referiri si la alte filme cand comenteaza un anumit titlu. Poti sa le dai un search pe IMDB si daca ti se par interesante, cauta sa te uiti la ele.

Nu alerga neaparat dupa liste si pareri autorizate pentru ca s-ar putea sa vezi niste filme "grele" pentru care sa nu fi inca pregatit. Fa-ti propria ta lista plecand de la lucrurile care stii ca-ti plac. O sa vezi ca incet incet se formeaza si cultura cinematografica.