View Single Post
Old 26 Oct 2008, 20:39   #74
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by films4all:
Originally Posted by Pitbull:
i se räspunde cu o instigare de a nu citi, a nu se documenta, a nu tine seama de pärerile nimänui, a-si absolutiza propriile gusturi si pläceri.
Daca a facut cineva asta ... trebuia sa-i stergi mesajul pentru ca era off-topic si invers topicului
Dragä, da' tu nu urmäresti topicul?
Uite aici - pagina 3,mesajul 10:
Quote:
Parerea mea e ca iti pierzi timpul citind cartile alea. Daca vrei sa ai cultura cinematografica atunci fa rost de filme si uita-te la ele. ORICE filme, de preferinta cat mai multe si diverse. Comedii, drame, thrillere, noi, vechi, franceze, americane, coreene, clasice, putin cunoscute, whatever. Vezi inceputul si daca isi place continui, daca nu shift-del (sau arunci DVD-ul la gunoi). Cam asta e tot. Cu timpul o sa vezi ce te atrage.

Si renunta la ideile alea cu "initiere", "valoare" bla bla. Singura valoare reala a unui film e daca iti place sau te intereseaza intr-un mod anume pe tine. Lasa profesionistii sa despice firul in patru si sa se certe pe motive care deseori au mai mult de a face cu interese pecuniare decat artistice.
Päi când vezi o asemenea mägärie, cum sä nu te înfurii?
Oricum, am zis cä sä fiu tolerant, si i l-am läsat - doar ulterior formulând un avertisment contra acestui tip de atitudini (nici mäcar n-am dat citate sau nume, am läsat s♪2 se subînteleagä). Si rezultatul? Care-a fost? Uitä-te la mesajele de mai sus, si vezi!

* * *

Apropo, Buticut (dupä prima noasträ luare de contact cu scântei) mä întelege din ce în ce mai bine!
Si - da: Cocteau este un reper major al teatrului si filmului clasic.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif