View Single Post
Old 19 Oct 2008, 21:54   #1
theinocent
Novice

theinocent

Send a message via Yahoo to theinocent
help cu un film ..

Salut , am si eu o intrebare ... Am vazut mai demult un film si nu ii mai retin numele , e super tare filmu , vroiam sa il mai vad .. dar .. nu mai stiu numele . Stiu ceva ceva despre el .. se facea ca era o familie de bogatani care aveau ca servitori o familie de negri , acea familie de negri aveau 2 copii . Negri erau de ceva religie mai speciala , faceau tot felul de vraji , aveau ca niste pergamente din care invatau acele vraji ... si intro zi bogatanii au dat o petrecere si sau imbatat bine toti pe acolo .. in timpul aceasta copii cei 2 ai negrilor iau luat pe toti copii din casa si iau dus in pod sa le arate ce vraji fac ei (bogatanii nu stiau de religia lor) ; la un moment parintii copiilor au inceput sa ii caute pe copii si iau gasit in pod , atunci bogatanii sau infuriat si iau spanzurat pe negrii de un copac din curtea casei ... si negrii au ramas sa bantuie casa ..sau ceva de genu .. nush dak e chiar asa exact , atat mai tin minte ... daca la vazut cineva .. si poate sa imi spuna numele as fi foarte recunoscatoare. multumesc
theinocent is offline   Reply With Quote sendpm.gif