Thread: "Death Race"
View Single Post
Old 18 Oct 2008, 11:48   #21
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Da,plotul cam tras de par,povestea cu scartaieli,dar filmul prinde.Daca avea si un substrat sau o morala,era beton.Dar ai zis bine,e doar actiune.
Si eu il admir pe Jason,imi place tot la el,si culmea,presimt ca nu ma va plictisi vreodata.
Foarte violent filmul,daca mama ta tresarea cand te vedea ca joci chestia aia cu accidente rutiere provocate,si pe mine m-a socat ideea de violenta gratuita in film,ideea ca intr-o zi ,americanu' dornic de entertaiment din asta ar putea face in realitate un asemenea concurs,in fond care e morala,aia sunt oricum condamnati pe viata,sau condamnati la moarte etc.
SPOILERCe n-am inteles,cand fata iese la sfarsit imbracata ca Franckenstein,cum de nu e impuscata pe loc(cotoroanta voia razbunare) mai ales ca era incercare de evadare.Si a zis ca a avut probleme cu actele,or,eu cred ca nu mai iesea de acolo,dupa incercarea de evadare.Si prietenia aia din final dintre afro-americanu...Joe(gay) si Jason...Poza rupta,cum l-a mai gasit pe nenea ala care ii crestea fetita,daca a rupt poza? In rest,la chestiile pur tehnice n-ai cand sa te concentrezi din prima,trebuie revazut...
Intrebare: exista jocul PC"Death Race"?
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif