Originally Posted by Pitbull:
Da, m-ar interesa, in special
Restul e tacere.
Un acoperis deasupra capului nu exista in atelier? Il printez maine, ce-s mai!
Tache. E LM? Bun!
Italiencele. Vazut filmul, de cateva ori chiar. Mmm...o merge, din lipsa de optiuni.
A.F.S.N.A.F? nu il am, DAR, am incercat de cateva ori sa il citesc si e f schitat, la actiune ma refer, de dialog nu am nevoie, filmul e destul de clar, vazut, de vreo 3 ori, inteles.
Originally Posted by Pitbull:
Scenariile de pe Liternet ti le-ai luat?
|
Scenariile de pe liternet sunt excelente ca s amai ai o idee
despre scenaristica, scurt-metraje, dialog si in special dialog. Eu caut acum cat mai multe despre scrierea actiunii, stii, cum spun americanii, tata Syd Field, etc. si la cum arata scenariile de pe imsdb realizam ca suntem departe, numai ca la
imsdb-iste imi ia prea mult timp, stii la ce ma refer, caut ceva acum pe termen scurt, pe termen lung treaba va sta altfel. Scenariile de lung metraj de pe liternet sunt scrise, majoritatea, de niste amatori, totusi, nu au stilul ala de ASA CUM TREBUIE. Cu exceptiile respective:
Filantropica are un stil prea literar, Caranfil te invata sa scrii, sa faci film, sa creezi povesti, personaje, dar nu te invata sa scrii scenarii..whatever, sa nu divagam.
AFSNF..practic e impodobit treatmentul cu replici si gata.
Cobai, cred ca ma rezum la asta, mi-a placut. Totusi, parca-parca..mai vrei sa vezi si altceva...
Caut ceva de/ca referinta.
Cand au fost premiile alea pe tvr in primavara si a luat California D. numeroase premii printre care si
pt scenariu...a citit prezentatorul un fragment cand cade bomba in al doilea razboi mondial in scara blocului si m-a lasat asa, cu gura cascata...ERA ASA CUM TREBUIE. Probabil singurul din Romania, opinie.