1. Nu poate sa-mi spuna nimeni daca SOPASC de Carabat mai exista pe piata? Si in ce librarii? As putea pune pe cineva din Bucuresti sa mi-o cumpere, am destui prieteni in Bucuresti..de exemplu, unul e cameraman la Realitatea...deci sunt, cat de cat, intrat in bransa, am un cameraman pe care il pot folosi si ca regizor...
Serios, cand s-a editat ultima data "Spre o poetica a scenariului cinematografic"? Sper ca nu in 1997 la editura Pro cum imi arata search-ul pe Google..
----
2. Am renuntat la a mai spera la acele scenarii, vad ca n-a zis nimeni nimic. Forumul asta pt ce e? Nu se pot face si chestii de genul asta? Nu asta inseamna ajutor? Sau doar vorbim si vorbim si tot vorbim...agatam fete, ce facem aici? Cine e interesat imi poate citi primul meu mesaj pe acest forum, inca de pe atunci incercam sa dezleg enigma lui Dumitru Carabat.
Well, legat de scenarii, nu exista in format PDF ori ca un script electronic California Dreaming? Ma rezum la California, e mai complet dpdv pedagogic decat LM-urile liternetului unde am sesizat numeroase lacune la scrierea actiunii, nu ma refer la dialog.
|