Thread: I need!...
View Single Post
Old 15 Oct 2008, 14:32   #4
mafalda
Guru

mafalda

Re: I need!...

Originally Posted by Neuptolem:
http://www.youtube.com/watch?v=H47QlGq3zQ4&feature=related

Vreau sa fac rost de:

Lista:

- scenariul filmului Elevator;
- scenariul filmului California Dreaming;
- scenariul filmului Examen;
- scenariul filmului Boogie;
- daca aveti scenarii f bune, reusite, de prefarat ale unor filme deja facute, de scurt-metraj, ma anuntati aici sau pe privat;
- cartea "Spre o poetica a scenariului cinematografic" de Dumitru Carabat, o caut de 2 ani de zile si inca e o enigma de neelucidat pentru mine, pe net de comanda nici atat, ma trimite la niste site-uri abandonate. Intentionez sa o cumpar, daca e cineva dispus din Bucuresti sa ma ajute facem in felul urmator: ma anuntati pe privat, eu imi aleg persoana ce doreste sa mi-o achizitioneze (ba inca i-ar face si placere sa ma ajute), pretul am inteles ca se invarte in jur de 20 roni, imi da un ID, imi trimite pe e-mail un cont, ii virez 10 roni (jumatate din valoarea cartii) ca avans, in contul respectiv, daca imi iau tzeapa, asta e, imi asum riscul..urmand ca restul de 10 roni sa-i virez la primirea cartii, dau o adresa unde sa primesc cartea, se va trimite prin colet cu Posta Romana, urmand a mai vira inca 5-10 roni la primirea cartii, pt ca a avut bunavointa sa ma ajute, daca vor fi 5 ori 10 roni, ma decid pe parcurs...asta va depinde f mult de persoana dispusa sa-mi sara in ajutor, daca va exista, desigur, vreo persoana, e destul de posibila si aceasta varianta sumbra..
Garantez ca voi vira si restul de 10 roni, asta e cuvantul meu si vreau sa fiu om de onoare.
PLAN B: Vin la Bucuresti special sa cumpar cartea asta, platesc 2 bilete de tren pt ea, deja mi s-a taiat sa astept de cativa ani buni sa pun mana pe ea..stiu deja in ce librarii o pot gasi, daca s-o mai gasi.
PLAN C: Nu strica un xerox dar nu ma bazez numai si doar pe asta. Asta ramane planul C.
PLAN D: Il caut pe Dumitru Carabat.

Fara glume, fara baze, vorbesc serios, nu iau in seama off-topic-urile.

Nota: Si cu glume, si cu baze, si cu off-topice, numai daca ma puneti macar pe o pista favorabila, un sfat ceva, o idee.

Va multumesc anticipat!

Du-te la UNATC la biblioteca. Acolo gasesti lucrarea lui Carabat "Spre o poetica a scenariului cinematografic" si o alta lucrare a lui "Studii de tipologie filmica"
Tot acolo poti sa citesti, la sala de lectura, multe scenarii de film romanesti si straine!

Tot la UNATC poti sa te interesezi la secretarialut facultatii de film cum poti de de domnul profesor Carabat, eventual ei iti pot da numarul lui de telefon