View Single Post
Old 13 Oct 2008, 18:07   #11
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Regret, nu-ti pot da dreptate.
Esti (sincer!) PREA onest, civilizat, rezonabil - propunerile tale sunt märgäritare aruncate... (sä mä ierte acele animale blânde, sociabile, inteligente, curate si cu o personalitate remarcabilä, pe care stim doar sä le mäcelärim, nu si sä le respectäm).
Regisorul, dragul meu, NU este doar un "mesager" - al cui...? Al unui mesaj in abstracto? Sä te-audä Pita, cu dispretul lui suveran fatä de scenaristi, ar da cu tine de toti peretii! Regisorul este UN ARTIST RESPONSABIL, care-si asumä lucrarea - virtualmente pânä la identificare. Numitul Barna a mai comis douä sacrilegii, "Räzboi în bucätärie" si "Sindromul Timisoara" - tratate cu înjuräturile cuvenite. Nu voi fi atât de idealist încât ...
(scuze, tocmai am auzit cä i-au dat lui Tätuka Ilici NUP-u' pentru 13 iunie 1990. Ii poftesc sä-mi sugä pula toti in corpore; continuati)
... sä astept de la Barna bunul simt de a se potoli. Prostul nici nu-i prost destul, dacä nu e si fudul! Responsabilitatea le revine complicilor care-i hränesc idiotenia arogantä cu banii nostri - iar în acest sens, da, îl putem considera un mijlocitor: din pizduirile noastre, el îsi retine strict partea binemeritatä, suplimentul transmitându-l Serbänestilor.
...Si ajungem la Serbänescu, tartorul C.N.C.-ului, acarul tuturor deturnärilor de fonduri si finantärilor frauduloase de filme scabros-penale. Ei bine, si-n calitatea asta, vine ororabilul si comite un scenar SI MAI CRETIN decât toate alea, si suge la rându-i miliarde pentru el! Si sä nu-l ataci la persoanä...? Corect - cum sä "ataci la persoanä" o... ANTI-persoanä, o NON-persoanä! Nici nu-l ataci - îl scuipi si gata.
In sfârsit, îti dau dreptate apropo de ideea cä NU trebuie sä räspundem cu aceeasi monedä - de aceea, demersurile noastre sunt coerente, articulate, argumentate. Abia pe aceastä bazä ne constituim atitudinea extrem de severä, exprimatä färä menajamente. In fond, când unui imbecil îi spui cä-i imbecil, nu faci decät sä afirmi un fapt. Iar când pe un hot îl închizi, nu înseamnä cä te cobori la nivelul lui, ci doar cä-l pedepsesti. Noi nu facem nici mäcar atât - noi doar formuläm acuzatiile. Restul, e treaba juratilor.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif