Thread: "Megatron"
View Single Post
Old 13 Oct 2008, 11:23   #61
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Originally Posted by Pauline Kael:
Da-mi doua motive pt care sa ma uit la un film romanesc si sa nu ma plictiseasca,sa nu ma ingretoseze,sa nu fie fortat,sa fie original,sa nu semene cu toate filmele romanesti,cetoase,chinuite...

doua motive ca sa nu te plictiseasca n-am, fiecare se plictiseste pre limba lui; dar macar 2 filme care sa-ti schimbe prejudecatile:
"E pericoloso sporgersi" si "Moara cu noroc" (si m-am hotarat greu sa nu pun multe altele) Le-ai vazut?
Si, la schimb, iti cer si eu 2 filme care ti-au placut tie mai mult. Straine.

PS: Atentie la quote, ca din mesajul de mai sus ar rezulta ca eu am scris citatul pe care-l dai. Nu ca m-ar deranja, dar asa, pt conformitate.
"E pericoloso sporgersi" e bijuteria lui Nae Caranfil,l-am vazut.De dupa '89 cam astea mi-au placut,acesta,si "Balanta" si cam atat cred.Restul mi se par atat de fortate..."Moara cu noroc" ,probabil ca e bun,dar este si vechi De aia e si bun,ca un vin vechi...cu actori de exceptie,cu alb-negrul neinselator,cu un story plin de intrigi..
Eu spuneam despre filmele de dupa '89 ca nu merita sa-mi pierd timpul cu ele.
Nu pot sa-ti recomand filme straine,si in nici un caz numai doua.Asta depinde de afinitatile dumitale ,la vreun curent,la o epoca,catre anumiti regizori,actori,anumite povesti care sa te miste,mai degraba as astepta eu o lista cu recomandari,si topicul sa se intituleze"Lista lui Led-Ze-Pencil".Acolo putem discuta.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif