View Single Post
Old 11 Oct 2008, 14:55   #899
frusina_gugulan
Novice

frusina_gugulan

Originally Posted by some dude pe imdb:
Summary: Nature is GOOD. Primitive tribes are GOOD. The Holocaust was BAD. So is WAR. Our everyday life is TOO FAST and leads to the TORTURE of BABY CHICKENS. PEOPLE, although not YOU because you are GOOD because you felt bad about the BABY CHICKENS, should SHAPE UP BEFORE IT'S TOO LATE.

asta nu este "the movie". e "the tear-jerker". nu-l am prea proaspat in memorie, dar tin minte o o imbinare de imagini simbolice cu imagini induiosatoare cu imagini pur si simplu frumoase. adauga la reteta o coloana sonora cel putin interesanta (tocmai descoperisem dead can dance si am fost :w00t: sa-i aud intr-un film). iar imaginile alea nu erau montate asa alandala, ci imparteau filmul in 3 secvente (daca nu-mi joaca memoria feste: 1. ce frumos e in natura. 1. ce chestii urate a facut omul. 3. ce ar trebui sa facem ca sa nu mai fie chestii urate si sa fie iar frumos si bine) pe care le tin minte destul de clar delimitate de cate o scena cu un simbolism foarte transparent. dintre acestea din urma imi vine clar in minte un ditai pomu' de vreo enspe secole care cade taiat parca de niste oameni foarte rai, cu un zgomot asurzitor si frangator de inimi. craaaaac buff... daca pestru napoleon fiecare soldat are in ranita bastomul de maresal, pentru fiecare scriitor sau regizor fiecare copac are vocatie de axis mundi care cand pica (pe cat de zgomotos posibil) face sa se duca totul la nenea de la subsol. iar 'telectualii preocupati de mediu, fericiti ca au prins mesajul, varsa o lacrima pe tastatura calculatorului la care vad filmul.
frusina_gugulan is offline   Reply With Quote sendpm.gif