am inteles. unul dintre motivele pt care n-am mai scris pe forum a fost pt ca nu (mai) vedeam sensul. toti se dadeau si se mai dau mari critici de film

in fine, nu vreau sa polemizez cu nimeni. ca idee, eu am anumite pareri despre arta in general si despre film in particular care se deosebesc f mult de ale celor care scriu pe acest forum. am sa-ti dau un singur exemplu, poate 2
primul ar fi Serban Marinescu care vad ca nu prea e mentionat nici de tine. Mi se pare un mare talent, un regizor care stie sa povesteasca un film. ma refer atit la filmele de dinainte de 90 - Cei care platesc cu viata - cit si la cele de dupa - celebrul de acum Cel mai iubit dintre paminteni dar si la turnul din Pisa.
Al doilea exemplu esti tu: dintr-o stire de senzatie ai facut un film cu mult umor! Si, ce a facut de ex Almodovar? A facut un film pervers...
Cam asa vad io lucrurile si de aceea nu doresc sa intru in polemica cu nimeni. Foarte sincer, nu ma prea intereseaza parerile asa-zisilor critici de film din Romania. Am revenit pe forum doar pt a ma informa si pt a te saluta

... Cam asta e.