Sex and the City- the Movie. Mai slab decat cele mai bune momente din serial (cuma r fi ultimele episoade) insa mi-a placut. E tot Entertainment cu E mare.
Insa o preconditie ca sa iti placa S & C- the Movie e sa fi vazut serialul, si nu doar trei episoade. Vazut in intregime, serialul da greutate (per ansamblu) fiecarui personaj, si face din momente 'mici' si frivolitati (moda, relationships & s**t) personaje umane si sensibile. Michael Patrick King e un scriitor ff inteligent, subtil si nuantat -- de altfel singurul pe care pot sa-l ascult comentandu-si filmul -- insa comentariul e mai reusit decat filmul, poantele in film per total sunt mai slabe si mai putin grotesti decat in serial si sunt si momente 'cheesy'. Dar per total, reintalnirea cu personajele e emotionanta. Chris Noth e un actor minunat (just my type

) si personajele Samantha si Anthony Marantino nu si-au pierdut din farmec. Cu personajul Carrie nu m-am identificat niciodata si intotdeauna Carrie mi s-a parut cam fada, insa aceasta Cinderella Story are efectul scontat.