Thread: Bancuri
View Single Post
Old 04 Oct 2008, 14:55   #579
films4all
Guru

films4all

Jurnalul ei si al lui.
Ea: Azi m-am trezit devreme, mi-am baut cafeaua si am plecat la servici.
Seara, am ajuns acasa si m-am grabit repede sa-i fac o gustarica sotului meu. De indata ce am aranjat masa, acesta a si aparut pe usa. I-am sarit in brate si l-am pupat pe obraz insa, spre surprindea mea acesta se comporta cam ciudat. La masa, m-am prefacut ca nu am observat nimic si am inceput sa povestesc despre micile intamplari de la birou. Acesta insa parca inghitea cu scarba fiecare bucatica din mancarea special preparata pentru el. Trista, vazand ca nu vorbeste, am incetat sa-i mai spun ceva. Dupa ce am terminat de mancat el si-a aprins televizorul iar eu m-am dus in camera si am plans si am plans si am plans. Cred ca ma inseala... cred ca ma inseala.. o ..nu pot sa cred. La scurt timp.. a venit si el in pat si s-a aseazat cu spatele la mine. Am vrut sa deschid subiectul insa el s-a intors spre mine ..m-a mangaiat si am inceput sa facem sex. ..
De ce ma inseala? De ce-mi face una ca asta? Viata mea e o ruina.. nu mai pot sa traiesc.
El: Sa-mi bag p**a, iar a pierdut Steaua. Ehh.. macar am facut sex.