Thread: Mirrors
View Single Post
Old 03 Oct 2008, 23:28   #8
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by EgOisM:
chiar cand voiam sa il laud pentru originalitate,apare ceva ce nu ma surprinde deloc,waaa :(( imi vine sa plang!!!
TOATE SUNT REMAKE-uri????unde sunt filmele hollywoodiene de altadata????o singura concluzie cat se poate de clara:chinezii si japonezii au mult mai multa imaginatie ca americanii...bravo lor :P
Geoul sokeuro(2003) http://www.imdb.com/title/tt0372937/
ºi coreenii!
totuºi am vãzut Into the Mirror mai demult ºi nu mi s-a pãrut strãlucit (cel puþin faþã de multe altele asiatice e destul de slab). cu atît mai mult nu m-ar interesa sã vãd un remake la el.
de ce sã plîngi cã nu au americanii originalitate? te deranjeazã limba coreeanã sau japonezã sau chinezã? to hell with americans! ar trebui sã nu se ducã nimeni la cinema la astfel de remake-uri ca sã-ºi dea seama sã renunþe la aºa ceva ºi sã distribuie în cinematografe filmele originale.
la americani înþeleg cã poate mulþi sunt analfabeþi ºi nu ar ºti sã citeascã titrãrile dar la noi chiar nu înþeleg ideea, cã oricum sunt titrate. decît sã ai o titrare dupã englezã mai bine una dupã coreeanã ºi sã vezi ceva calitativ dacã vrei public. sunt chiar atît de retardaþi distribuitorii noºtri?