View Single Post
Old 03 Oct 2008, 21:08   #219
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Voi vedeti ce vad si eu? :huh:
...
Draga mea, se pare ca relatia noastra trece printr-o criza, deja.
Ai dat-o-n bara cu hotelu', materialismul, Terminatorul si pupicul.
Nu vei sta la hotel, stai la mine, si cu asta basta!
In al doilea rand, inca n-am stabilit care cum pleaca, unde...Poate ca e mai bine sa ne intalnim pe teren neutru, ce zici? Undeva la Brasov, printr-un oras la juma distantei dintre noi, ori Cluj, etc. Si fireste, ca vom cumpara o camera la un hotel, IMPREUNA, fifty-fifty. Cu 2 paturi, bineinteles!
Legat de materialism, stai liunistita, chiar atat te cobori? ai incredere in tine, si in mine, desigur. Cred ca jonglam la un nivel destul de superior elevat si moral incat sa scoatem din calcul nimiccitia asta cu materialismul. Crede-ma, de erai materialista, te depistam si te evitam.
Vom vedea si alte genuri de filme. Iti recomand in seara asta Wicker Park.
Legat de pupic, stai linistita, nu va fi nicun pupic si pana la urma lucrurile astea ledecidem face to face, nu pe forum, nu pe Internet, inca nu ne-am vazut. Nu crezi ca te gandesti prea departe?
In al doilea rand, doar nu ma crezi vreun violator, cum as putea sa dau eu ochii cu Illo ori cu Sir-ul cand va fi gata scenariul pt Oscar? "Stiti, eu sunt ala care a sechestrat-o si violat-o pe fata aia de pe forum..eu sunt sanatos mintal dar atunci a fost un moment in care mi-am pierdut controlul si am facut ciorbica din ea...". Ori daca eram vreun inadaptat social, nu crezi ca eram acum la racorica?
Stai linistita, vei primi acceptul meu pt pupic mai tarziu decat crezi, muuuult mai tarziu. Poate niciodata, mai stii, dk nu ma inspiri pt scenariu ma supar pe tine, sa stii. Asa ca pune burta pe carte si studiaza, ia pixul in dinti, in manuta si apuca-te si citeste, tre sa fii culta cand ma vei intalni, vei da si un test, grila, pt ca mi-esti draga. Am planuri mari cu tine, tre sa punem mana pe Oscarel, sa fim primii! :w00t:

Somn usor! :love:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif