Salut; aproape gata treburile organizatorice. Juriul Cinemagia la Anim'est este alcatuit din Leonard, IALDiamond, E.Floares, Se7en.
Pana luni vi se vor elibera badge-uri personale de intrare la festival; de aceea vreau un mesaj privat cu numele voastre, astfel incat sa transmit organizatorilor.
Cinemagia va da un premiu (contravaloarea a 500 euro: o tableta grafica si un monitor - LCD Samsung 2253BW, 22") unui film romanesc din competitie, astfel incat sa incurajam productia autohtona de animatie. Miercuri, de la 18. 30, este programat primul calup de scurte romanesti in competitie, deci de atunci este obligatorie prezenta voastra la festival.
Luni sau marti, in functie de programul vostru, va invit la redactie, ca sa avem o discutie despre grila de evaluare a animatiilor si pretentiile mele in legatura cu modul in care se va face evaluarea.
Cu badge-ul veti avea acces la toate celelalte proiectii, asa incat veti putea face o comparatie: competitie internationala versus filme romanesti in competitie, astfel incat sa jurizati tinand cont si de trend-ul international.
Ramane, deci, sa ne vedem luni sau marti; propuneti voi ziua.