View Single Post
Old 03 Oct 2008, 10:43   #215
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by redmen:
Originally Posted by EgOisM:
vin eu la tine in orice colt al lumii,bineinteles dupa ce termin cu examenele,si putem fi fericiti minimum 3 zile ca ma plictisesc cam repede!!!

:lol: :lol: :lol:
:lol:
---
in concluzie sunt doar un experiment nereusit in capul lui Neuptolem,
FALS!

o zana care nu poate zbura,
FALS!

un elf fara urechi,
(?)

Originally Posted by EgOism:
desertul fara soare
:?

si curcubelul fara culori!!!
Nu.

imi vine sa plang ca s-a terminat ce nu a inceput!!!
Bine, atunci imi autoextermin statutul de nesimtit si aleg sa plang eu dupa ce o sa-'nceapa. :lol:

daca tu nu poti veni la Bucuresti vin eu la tine in orice colt al lumii,bineinteles dupa ce termin cu examenele,si putem fi fericiti minimum 3 zile ca ma plictisesc cam repede!!!
Ce ma fac?! Vine peste mine! Aoleu! Chiar vine! Nu-i de glumit! Daca am si apartament de 2 camere la dispozitie! Daca am s-o astept la gara ca stau la 10 minute de gara! Daca am s-o ispitesc-seduc! Daca am sa-i platesc eu trenu'! Daca am sa-i ofer micul dejun si cina! - cu pranzul se descurca ea. Daca! Daca-daca!
N-AM VAZUT IN VIATA MEA O ECUTIE IN CARE SA APARA ATATI DE "DACA"! :w00t: :lol:

Pot veni dar n-am unde sa innoptez... :oops:
---
Stai, inca nu veni! Intai sa fac eu o obsesie pt tine pe net! Sa fie ca-n scenariu! Apoi poti veni! Dar sa nu spui cand ne intalnim ca esti EgOisM! Sa zici ca o cunosti pe EgOisM dar ca nu esti ea! In felul asta voi avea si eu material de studiu pt filmul cu care voi da lovitura la TIFF, in felul asta peste noapte vom si fi si deja si celebri! 8)
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif