Imagineazä-ti, Micheta mai pregäteste si acum - si mai prost decât pe vremuri, cä stii cum e: viata merge înainte, numai noi däm înapoi. (Eu am avut treabä cu "metoda" ei cam acum cinspe ani, când avea clasä la ecologisti - si era deja de mult dusä prin päpusoi). Un prieten al lui Collins a început acu' doi ani pregätirea cu ea, si când a väzut ce se-ntâmpla acolo, a fugit îngrozit. S-a pregätit cu Brätilä, care pare sä fie bun, dar încä lipsit de experientä. In sfârsit, anul ästa a nimerit unde trebuie (pelsoanä însemnatä!) si a intrat.
Marela fusese un caz ciudat... Däduse de vreo zece ori, pânä sä intre... In facultate, le lua mau' la toti; eu terminasem deja, dar am väzut-o în anul III ("Richard al III-lea" si "Bolnavul închipuit"), si mi-au cäzut ochii-n gurä, imediat mi-am trecut-o pe liste, pentru distributii. Dar... a absolvit, si de-atunci n-am mai auzit nimic de ea.
Petricä, Dumnezeu sä-l ierte, fusese foarte bun în tinerete - dar, de prin '78 asa, o cam luase razna si el. Metoda se învechea, trivialitätile se acutizau, si tot mai multi îi picau din eliminatorii. Iar spre sfârsitul anilor '90, deja devenise un "must not".
|