View Single Post
Old 02 Oct 2008, 10:37   #1792
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Imagineazä-ti, Micheta mai pregäteste si acum - si mai prost decât pe vremuri, cä stii cum e: viata merge înainte, numai noi däm înapoi. (Eu am avut treabä cu "metoda" ei cam acum cinspe ani, când avea clasä la ecologisti - si era deja de mult dusä prin päpusoi). Un prieten al lui Collins a început acu' doi ani pregätirea cu ea, si când a väzut ce se-ntâmpla acolo, a fugit îngrozit. S-a pregätit cu Brätilä, care pare sä fie bun, dar încä lipsit de experientä. In sfârsit, anul ästa a nimerit unde trebuie (pelsoanä însemnatä!) si a intrat.
Marela fusese un caz ciudat... Däduse de vreo zece ori, pânä sä intre... In facultate, le lua mau' la toti; eu terminasem deja, dar am väzut-o în anul III ("Richard al III-lea" si "Bolnavul închipuit"), si mi-au cäzut ochii-n gurä, imediat mi-am trecut-o pe liste, pentru distributii. Dar... a absolvit, si de-atunci n-am mai auzit nimic de ea.
Petricä, Dumnezeu sä-l ierte, fusese foarte bun în tinerete - dar, de prin '78 asa, o cam luase razna si el. Metoda se învechea, trivialitätile se acutizau, si tot mai multi îi picau din eliminatorii. Iar spre sfârsitul anilor '90, deja devenise un "must not".
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif