View Single Post
Old 01 Oct 2008, 16:21   #1782
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by EgOisM:
@imm
chiar mi-a placut :lol:
bravo!mi-ar place sa te vad intr-un film cu teenagers pusi pe fapte mari!mi-a placut replica aluia:ie nebuna de sex,o ciorba nu stie sa faca! :lol: :lol:
te puneau aia sa te urci pe pat si canapele sau era din proprie initiativa??

salutare,
ma bucur ca v/a placut sau nu conteaza daca mai putin.
ai dreptate aici ca nu prea le am cu gatitul.
iar faza cu urcatul in pat si pe canapele a fost din initiativa caci eram prea scunda si ala paluga inalta si apoi cum era sa ma confrunt pe la buricul lui?
caci putea sa bage o imana in parsi matura cu mine pe acolo.caci confruntarea au cam luat/o de/adevaratelea,adica nu s/a facut ca face scandal si deci nu prea vroiam sa se joace in capul meu.
in legatura cu cursurile de actorie.
pai eu vroiam sa fac faultatea si nu am intrat ,am incercat de doua ori odata la stat si o alta data la particular,si deci nu prea eram nixci pregatita caci m/am dus doar cu o poiezie ,molog si nu era suficient etc.
cursuri de teatru nu am facut ca am facut de televiziune,si ma gandeam ca nu sunt suficiente pentru a fi actrita.dar acum vreau,dar gratis.sau cand voi avea mai multi bani.sau daca imi recomandati ceva ,ar fi ok.eu vroiam sa si fara studii si vreau sa fiu actrita.dar mai demult eram mai inflacarata.acum as vrea ,dar sa mi se deschida o usa o oportunitate mai mare,si avand in vedere ca a fost cea mai dificiala perioada din viata mea mi/a fost greu sa ma ocup si de pasiunoi cand ,am intrat un pic si pe social ca la o astfel de facultate suint,iar apoi am avut probleme cu sanatatea,acum analizele spun ca numai am si deci m/am facut bine.ce bine daca pe bune mi/am recapatat sanatatea caci numai puteam face mai nimic.oricum eu ma simt mai bine si sper sa imi revin si cu banii si sa imi fie bine din toate punctele de vedere.