View Single Post
Old 30 Sep 2008, 23:36   #132
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by illotempore2002:
pai Neuptolem, nu eram vagaboanta, sau cum m-a facut Pauline? de ce nu esti tu oare constant? de ce nu ma urasti pt totdeauna sau nu ma iubesti pt totdeauna?
Vagaboanta??? :shock: Am zis perversa. E... diferenta. Mie nu-mi plac fetele perverse, dar cu tine as face o exceptie pt ca esti sexoasa si inteligenta. :love:
---
Originally Posted by Pauline Kael:
@Neuptolem,daca nu pui poza,degeaba te lauzi
Yak! :sick: Sa ma LAUD?... Auzi la ea...
Nu ma laudam. Nu pun nici poza. Am trecut de perioada pozelor.

Neuptolem... de ce nu esti tu oare constant? de ce nu ma urasti pt totdeauna sau nu ma iubesti pt totdeauna?
Illo, tu esti ca coniacu'. E excelent, da' tre consumat cu cap, rar. As avea ceva de impartit with you numai daca as fi pus sa aleg intre tine si saritul cu coarda elastica, te-as alege pe tine, ar fi ceva-ceva mai lipsit de risc. Acum sunt in perioada vietii mele cand vreau sa am parte de senzatii tari, asa ca profita repede pana nu trec de faza asta, pana nu ajung s-io potolit ca majoritatea masculilor. Am invatat ceva de la tine, sa fiu activ, si pt asta iti sunt recunoscator. Bine-bine, dar mai stiam si de la Donald Trump...si vreau sa-ti multumesc tulburandu-ti viata si aducandu-ti in sumbra ta melancolie colerica, un strop de verde fosforescent, ar mai diminua din plumbul tau portocaliu aprins...
---
stiu ca te-ai stricat de ras ca si eu la fel, azi la birou, radeam ca tampita, singura
toata lumea era serioasa si enervata de rasetele mele si "crizele de sughitz"

Ma bucur ca Djindjis te binedispune...Esti o zapacita, cum imi place mie.

Originally Posted by EgOisM:
ai ceva cu illo :lol: frumoasa este si cred ca are o mie de pretendenti,so cum te-ai vinde?
Vinde??? :shock: Sa ma vand?... :?
Mai da' fata asta nu se prinde ca m-am indragostit de ea? :huh: Si asta inainte sa-i vad poza! Acum nush cum sa fac cu Illo...

---
CE-AR FI sa ne intalnim noi toti 3 la Illo home. Si sa stam asa sa privim filme..pe EgOisM mi-o imaginez in costum de menajera cu ciorapi prevazuti cu dantela albi...topaind si incercand periodic diverse roluri, amuzandu-se ca o Lolita in fata mea si a lui Illo, "Vreau sa fiu actrita. Dar am sanse? Sunt buna de ceva?". "Esti, draga noastra." Zicem noi. Pe Illo vreau s-o vad in costum-feminin, la cravata, eventual ochelari de vedere si cu o rigla lunga in mana cu care sa loveasca tot timpul diverse obiecte incat sa ne sperie pe mine si EgOisM. N-as vrea sa ne loveasca cu rigla! Eu cu Illo mai continuam scenariul...noaptea ne-am culca toti 3 si am avea grija de EgOisM care ar sta intre noi, cumintica, respirand pur. Si nu am face nimic, am sta asa cuminti, toata noaptea, eventual ne-am mai mangaia, asa usor, discret....nu sa duca la cine stie ce perversitate..Eu unul m-as gandi la scenariu...intre ele doua as avea inspiratia la cele mai inalte cote.
Doar o noapte! Am atinge clipa aia...e un cuvant triplodoct, nu-mi vine acum in minte, clipa aia de...maxima...high-inaltatoare...
Doar o noapte! Ce-i prea mult strica.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif