Thread: "Megatron"
View Single Post
Old 29 Sep 2008, 11:51   #35
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by StefanDo:
e vina lui crisan ca n-ai observat furtul portofelului? timp de 15 secunde este numai Max pe ecran, scotocind in geanta maica-sii si bagand in propriul ghiozdan portofelul. Nimic altceva nu se intampla in acest timp (mama e in afara cadrului, composteaza biletul), si chiar nu e cazul sa apelezi la taclale pentru a descoperi dedesubturile secventei

da, si eu m-am mirat de treaba asta, am si pomenit-o mai sus, undeva,
ca parea neclara pentru Pitbull povestea portofelului.

cind il treceam in revista intr-o relatare despre tiff, am zis ca
Megatron - are un afiº superb! - e despre ziua unui copil care vrea în dar un meniu McDonalds în care sã fie jucãria o jucãrie anume (personajul Megatron din Transformers). Fuge cu mama sa spre Bucureºti, intuim relaþia pe care o are cu tatãl sãu - avînd în vedere cã pãrinþii sînt divorþaþi. Excelent filmat, cadre lungi - între care mi-a plãcut în mod deosebit drumul celor doi, mamã ºi fiu, pe bicicleta - dialoguri la obiect, o poveste care are toate indiciile prin care, dincolo de punctul deschis în care povestea se opreºte, privitorul poate stabili un final "definitiv" al poveºtii.

iar definitiv ala nu se refera la venirea tatalui.. nu-sh de ce am ramas io cu impresia ca e clar ca nu va veni... de-aia mi se parea foarte trist filmul!
copilul fura portofelul tocmai pentru ca tatal sa fie sunat si chemat... insa era ceva cu telefoanele alea, tot sunau si mama le inchidea, apoi, cind suna ea.. no, de aia voiam sa revaz filmul
insa mie mi se parea legat si consistent!

(e posibil sa ma fi inselat, de aia l-as revedea! Boogie mi-a placut mult mai mult a doua oara. aci ar putea fi invers, s-ar putea sa fi pus eu mult de la mine in Megatron, ca sa ii dau coerenta.......)
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif